Posted by: Nurul Nazihah | Disember 25, 2009

Sepenggal suka duka sbg AJKT Unit Sukan & Aktiviti Luar

assalamualaikum wbt..

alhamdulillahirabbil ‘alamin… atas ni’matnya kita masih lagi berada dalam Islam & iman…atas ni’matnya kita masih lagi menghirup udara milikNya di muka bumi yg luas terbentang ini. alhamdulillah…alhamdulillah…alhamdulillah

Jika lebih setahun dulu saya pernah menulis post ttg jawatan baru yg saya pegang…kini, akhirnya masa yg ditunggu2 telah tiba…dan saya sdg menulis post rangkuman suka duka unit sukan 0809, bersempena perletakan jawatan saya lebih kurang seminggu lagi…

PENGHARGAAN

1) Setinggi ucapan terima kasih saya ucapkan terutama buat ajk2 unit sukan.. Fariez, Laila, Farhana, Sarah, Farizah & Hannah… yg sentiasa sudi menghulurkan tgn berganding bahu melaksanakan tanggungjawab yg diberi… walaupun kadang2 tugas yg diberi agak berat n kelam kabut, namun alhamdulillah kita semua berjaya melaksanakannya… setinggi ucapan terima kasih, tinggi lagi ucapan maaf, andai sepanjang pekerjaan ini ada tertinggi suara, terkasar bahasa, terguris rasa… Asif giddan~~

2) Tidak dilupakan juga buat ajk2 lantikan khas utk beberapa program unit sukan spnjg tahun ini…

*Raya Haji 08 – Minna Ilaikum ~~ Niniyana & anak2 buahnya

*Raya Haji MARA 08 — saya & anak2 buah

*Tautan Ukhuwah 08 – Ainul Farahin & anak2 buahnya

*Minggu Kesenian & Kebudayaan Islam (MKKI) – Anis Suhaila & anak2 buahnya

*Raya Haji 09 – EQ 1430H – Noor Hanun & anak2 buahnya

Terima kasih sbb sanggup terima tanggungjawab ini…walau dalam kekalutan, akwt still dpt laksanakan tugas dgn baik..maaf juga andai ada hak2 yg x tertunai… syukran jazilan…

3) Last but not the least, AJKT2 semua yg bnyk membantu secara langsung atau tidak… Nawwar, Yani, Hannah, Sarah, Sarah Su, Dayah, Ati, My, Syuhada…. Thanx a lot…

Buat yg telah dimention…ni’ma ajrul ‘amilliin… inni uhibbukunna fillah🙂

KATA2 AKHIR

Buat semua ahli2 PCI akhawat.. terima kasih atas support yg diberikan spnjg thn lepas… jutaan maaf atas segala salah silap & hak2 yg tak tertunai…  (tak tahu nk tulis ape ni)

HARAPAN

Untuk ajk2 yg bakal dilantik untuk sesi akan dtg…rabbuna yusahhil… selamat berkhidmat… moga PCI lebih mantap dan ahli2 PCI pon lebih mantap pada masa akan datang…insyaAllah…

PERMINTAAN

Alhamdulillah…sepanjang 2 tahun lebih saya memegang jawatan AJKT PCI, bnyk pengalaman yg saya timba, suka duka gelak tangis… macam2… alhamdulillah…

Dan KINI, saya rasa dah tiba masanya kita beri peluang kepada orang2 baru utk menerajui PCI…

~~Sampai bila muka2 yg sama sahaja yg berpeluang menimba pglmn menjadi ajk… sepatutnya, kita buka mata dan minda kita melihat sekeliling kita…ramai lagi ahli2 PCI yg berbakat dan layak.. malah lebih baik drp muka2 lama ini… apa yg penting, beri mereka peluang~~

~~Sampai bila kta ingin melihat yg senior @ tua shj yg boleh memimpin… yg muda pun ada kebolehan yg sama… malah mungkin lebih baik… infact, yg ‘tua2’ ni pun dahulu, bermula sbg yg muda juga🙂

Maka, saya dgn penuh rendah diri meminta jasa baik ikwh akwt sekalian, untuk tidak mencalonkan nama saya pd pemilihan akan dtg… Beri peluang ini kpd orang yg selayaknya…insyaAllah kheir… Jasa baik ikwh akwt sekalian saya dahului dgn ucapan jazakumullahukhairan kathira~~

Sekian…sekali lagi Maaf & Terima Kasih🙂

~~Selamat mencalonkan harapan2 baru PCI~~;)

Ma’assalamah

-azarita-


Responses

  1. salam…
    0uh,kj0jie!syukran..!=)
    kakak didik ni..ehehe
    m0ga sntiasa dlm barakah Allah..

    mtk maaf jgk kalu ada amanah2 xtertunai..ma’alish~
    ukhuwah fillah…

    yeay!AZARITA..=)

  2. ~~Sampai bila muka2 yg sama sahaja yg berpeluang menimba pglmn menjadi ajk… sepatutnya, kita buka mata dan minda kita melihat sekeliling kita…ramai lagi ahli2 PCI yg berbakat dan layak.. malah lebih baik drp muka2 lama ini… apa yg penting, beri mereka peluang~~

    ~~Sampai bila kta ingin melihat yg senior @ tua shj yg boleh memimpin… yg muda pun ada kebolehan yg sama… malah mungkin lebih baik… infact, yg ‘tua2′ ni pun dahulu, bermula sbg yg muda juga

  3. lagi ditegah lagi mahu…hahahaha~
    ni bg cem lah.
    tp taknak la joji jadi AJK lagi. nanti tak dpt pegi shoping sama2. asyik busy ja

  4. Kak jojie… maaf diterima… 0-0 juga hokeh… syukran atas telunjuk ajar sumer… Ni3ma ajral amileen… doakan hannah juga for the next term… *hugs*

  5. Oh oh kjoji..
    Semoga doa kita dimakbulkan tak naik jd AJK.

    nah2, ni post saya plak. baca jgn x baca!

    http://mysar1124.wordpress.com/2009/12/26/saya-mahu-jadi-ahli-shj-ajkt-pilihlah-orang-lain/

  6. Salam…alhamdulillah…akhirnya debaran berakhir juga…terima kasih semua… Terima kasih Allah…Moga ini yang terbaik buat semua…ameen

    Sekali lagi, saya rakamkan jutaan terima kasih dan maaf buat semua yg pernah berurusan dgn saya secara langsung mahupun secara tak langsung….

    Rabbuna yusahhil buat semua… Selamat berjuang sama ada sbg ajk, ahli, student, daei. dll…

    Syudda heilak!!!

  7. Mudah2an berjaya


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: